O nas


ODEJA PUHEK jespecializirana trgovina za prodajo vzglavnikov in odej iz gosjega perjain puha, s svojo slovensko blagovno znamko Odeja Puhek in blagom evropskegaporekla. 

Vzglavnikiin odeje so polnjeni z madžarskim puhom in perjem, ki velja za najbolj cenjenega na svetu in hkrati najbolj optimalnega za srednjeevropskeklimatske razmere.

Vprizadevanjih za kvaliteten spanec smo iskali naravne materiale, kiustvarijo bolj zdravo okolje, hkrati pa zagotavljajo višjeudobje.

Že skorajpozabljeni naravni puh in perje so bili bolj dosegljivi premožnejšim.Z vztrajnostjo in idejo o večji dostopnosti naravnih materialov v spalnici smo na trgu uveljavili ugodnejše cene, da širši množici ljudi omogočimo ta mali luksuz.

Odeje izgosjega perja in puha se po tisti človeški noti, ki jo omogoča dotik in stik skožo nikakor ne morejo primerjati z odejami iz umetnih vlaken. Odraža jih tudi zračnost in lahkotnost. Peresa so zaradi svoje elastičnosti izredno obstojna in ob primerni skrbi opravljajo svojo nalogo zelo dolgo časa. Izdelki so tudi antialergeni, saj je mikroklima, ki se ustvari pod odejo, še posebej zdravju prijazna.

Puhast dotik  želimo omogočiti tudi vam, vašim družinamin prijateljem

Z vami odleta 2017.


Zaradi lastne uporabe in veliko otroškega veselja pri vožnji smo se odločili ponuditi tudi posebej izbran vozni park otroških avtomobilov in motorjev na akumulator.

Izdelki so na zalogi. V času izrednih razmer pošiljamo nemoteno. Dostava v roku 2 delovnih dni oz v primeru naročila do 14h, dostava že naslednji delovni dan.

ODEJA PUHEK, TRGOVINA S TEKSTILOM, DANIJELA KOCMUR S.P.


        

Garancija na zadovoljstvo

Pri nas je skrb za kupca na prvemu mestu. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča postopek brezplačne zamenjave oziroma vračila izdelka.

Če z izdelkom niste 100% zadovoljni, bomo nemudoma izdelek zamenjali ali vam vrnili kupnino. Za to imate čas 14 dni od dneva nakupa. Brez dodatnih vprašanj.


odeja-puhek.si:

prešita odeja iz perja in puha

prešita odeja iz puha

vzglavnik iz perja in puha

vzglavnik 100% puh

posteljnina

otroški avto na akumulator

otroški motor na akumulator

otroški štirikolesnik

ODEJA PUHEKDanijela Kocmur s.p.

Vpis v poslovni register: 316-07-03970-2017/1

www.odeja-puhek.si

info@odeja-puhek.si

031 358 346- Danijela

051 804 600


Banka:   UNICREDIT BANK

Tr:          SI56 2900 0005 3157 021

Swift:     BACXSI22