Vzglavnik 40x40 cm iz perja in puha

Vzglavnik 40x40 cm iz perja in puha

  • Razpoložljivost: Na zalogi
19.00€ Brez DDV: 19.00€
VZGLAVNIK 40x40 cm je polnjen s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. Idealno razmerje puha in perja ter visoka moč polnila vzglavnik naredijo mehak na dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago, perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja, je 100% bombaž, ki je koži bolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostot...

VZGLAVNIK 40x40 cm je polnjen s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. Idealno razmerje puha in perja ter visoka moč polnila vzglavnik naredijo mehak na dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago, perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja, je 100% bombaž, ki je koži bolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostoto niti prireja posebno mehkobo. Primeren je tudi za ljudi z alergijami na hišni prah.

Vzdrževanje je enostavno, saj je odeje in vzglavnike potrebno predvsem redno zračiti z občasnim rahlim pretresanjem.  Pri tem se je potrebno izogibati vlagi, hkrati je priporočljivo izogibati se direktni sončni svetlobi, saj ta uničuje naravna olja peres, ki se zato posušijo in so dovzetna za lomljenje. Prav tako ni priporočljiva pretirana raba kemičnih sredstev. Vzglavnik je pralen na 40°C, z nizkim številom obratom. Lahko se uporablja detergent za perilo. Po pranju je potrebno temeljito in dolgotrajno sušenje.


NA ZALOGI


                      

 

Blagovna znamka

Odeja Puhek
Velikostcca 40 x 40 cm
Polnilo300 gramov; madžarsko gesje perje in puh (80/20)
Tkanina (prevleka)100% bombaž
Barvabela
Teža350 gramov
Certifikat

OEKO-TEX - zaupanje v tekstil

otroški vzglavnik 40x40 cm

Cene veljajo od 1.1.2024 naprej. Vse cene vsebujejo DDV.

Lastnosti
Blagovna znamka Odeja Puhek
Velikost cca 40 x 40 cm
Polnilo 300 gramov madžarsko gesje perje in puh (80/20)
Tkanina (prevleka) 100% bombaž
Barva bela
Teža 350 gramov
Certifikat OEKO-TEX - zaupanje v tekstil

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro