Vzglavnik iz gosjega puha in perja 70x50 cm (1 kg)

Vzglavnik iz gosjega puha in perja 70x50 cm (1 kg)

  • Razpoložljivost: Na zalogi
39.00€ Brez DDV: 39.00€
VZGLAVNIK je polnjen s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. Idealno razmerje puha in perja ter visoka moč polnila vzglavnik naredijo mehak na dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago, perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja, je 100% bombaž, ki je koži bolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostoto niti p...

Razpoložljive možnosti

VZGLAVNIK je polnjen s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. Idealno razmerje puha in perja ter visoka moč polnila vzglavnik naredijo mehak na dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago, perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja, je 100% bombaž, ki je koži bolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostoto niti prireja posebno mehkobo. Primeren je tudi za ljudi z alergijami na hišni prah.

Vzdrževanje je enostavno, saj je odeje in vzglavnike potrebno predvsem redno zračiti z občasnim rahlim pretresanjem.  Pri tem se je potrebno izogibati vlagi, hkrati je priporočljivo izogibati se direktni sončni svetlobi, saj ta uničuje naravna olja peres, ki se zato posušijo in so dovzetna za lomljenje. Prav tako ni priporočljiva pretirana raba kemičnih sredstev. Vzglavnik je pralen na 40°C, z nizkim številom obratom. Lahko se uporablja detergent za perilo. Po pranju je potrebno temeljito in dolgotrajno sušenje.Garancija najnižje cene

Garantiramo vam najnižjo ceno za vse izdelke na naši spletni strani in za vse nakupe, ki jih opravite prek spletne strani odeja-puhek.si. Ker smo prepričani, da je naša ponudba najkonkurenčnejša, vam garantiramo najnižjo ceno.

V kolikor najdete v katerikoli drugi slovenski trgovini identično ponudbo po nižji ceni, kot je objavljena pri nas, vam bomo izbrani izdelek prodali po isti ceni oz. vam vrnili denarno razliko.


Na zalogi  


                      

 

Blagovna znamka

Odeja Puhek
Velikostcca 70 x 50 cm
Polnilomadžarsko gesje perje in puh (80/20)
Tkanina (prevleka)100% bombaž
Barvabela
Teža1 kg
Certifikat

OEKO-TEX - zaupanje v tekstil

Cene veljajo od 24.9.2020 do 31.10.2020 oz do razprodaje zalog. Vse cene vsebujejo DDV.

Lastnosti
Blagovna znamka Odeja Puhek
Velikost cca 70 x 50 cm
Polnilo madžarsko gesje perje in puh (80/20)
Tkanina (prevleka) 100% bombaž
Barva bela
Teža 1 kg
Certifikat OEKO-TEX - zaupanje v tekstil

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro