Luksuzni Vzglavnik Odeja Puhek 100% gosji puh

Luksuzni Vzglavnik Odeja Puhek 100% gosji puh

  • Razpoložljivost: Na zalogi
138.00€ 69.00€ Brez DDV: 69.00€
Luksuzni VZGLAVNIK je polnjen s posebej izbranim belim puhom odraslih gosi. Visoka moč polnila vzglavnik naredi mehak na dotik, zračen in izjemno udoben. Puh vpija vlago, zato je še posebej primeren za tiste, ki se ponoči potijo. Zadovoljil bo tudi tiste, ki jim veliko pomeni mehkoba in udobje. Tkanina, ki ga obdaja je 100% bombaž, ki je koži bolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko ...

Razpoložljive možnosti

Luksuzni VZGLAVNIK je polnjen s posebej izbranim belim puhom odraslih gosi. Visoka moč polnila vzglavnik naredi mehak na dotik, zračen in izjemno udoben. Puh vpija vlago, zato je še posebej primeren za tiste, ki se ponoči potijo. Zadovoljil bo tudi tiste, ki jim veliko pomeni mehkoba in udobje. Tkanina, ki ga obdaja je 100% bombaž, ki je koži bolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostoto niti prireja posebno mehkobo. Primeren je tudi za ljudi z alergijami na hišni prah.

Vzdrževanje je enostavno, saj je odeje in vzglavnike potrebno predvsem redno zračiti z občasnim rahlim pretresanjem.  Pri tem se je potrebno izogibati vlagi, hkrati je priporočljivo izogibati se direktni sončni svetlobi, saj ta uničuje naravna olja peres, ki se zato posušijo in so dovzetna za lomljenje. Prav tako ni priporočljiva pretirana raba kemičnih sredstev. Vzglavnik je pralen na 40°C, z nizkim številom obratom. Lahko se uporablja detergent za perilo. Po pranju je potrebno temeljito in dolgotrajno sušenje.


            

Blagovna znamkaOdeja Puhek
Velikostcca 70 x 50 cm
Polnilo100% gosji puh madžarskega porekla
Tkanina (prevleka)100% bombaž
Pranje40°C

Cene veljajo od 1.2.2020 do 29.2.2020 oz do razprodaje zalog.

Lastnosti
Blagovna znamka Odeja Puhek
Velikost cca 70 x 50 cm
Polnilo 100% gosji puh madžarskega porekla
Tkanina (prevleka) 100% bombaž
Pranje 40°C

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro