Vzglavnik XL iz gosjega puha in perja 80x60 cm (1,6 kg)

Vzglavnik XL iz gosjega puha in perja 80x60 cm (1,6 kg)

  • Razpoložljivost: Na zalogi
59.00€ Brez DDV: 59.00€
XL polnjen! Zelo čvrst in visok vzglavnik.Teža: 1,6 kgVZGLAVNIK 80x60 XL je polnjen s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. Idealno razmerje puha in perja ter visoka moč polnila vzglavnik naredijo mehakna dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago,perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja, je 100%bombaž, ki je koži bol...

Razpoložljive možnosti

XL polnjen! Zelo čvrst in visok vzglavnik.

Teža: 1,6 kg


VZGLAVNIK 80x60 XL je polnjen s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. Idealno razmerje puha in perja ter visoka moč polnila vzglavnik naredijo mehakna dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago,perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja, je 100%bombaž, ki je koži bolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostoto nitiprireja posebno mehkobo. Primeren je tudi za ljudi z alergijami na hišni prah.

Vzdrževanje je enostavno, saj je odeje in vzglavnike potrebno predvsem redno zračiti z občasnim rahlim pretresanjem.  Pri tem se je potrebno izogibati vlagi, hkrati je priporočljivo izogibati se direktni sončni svetlobi, saj ta uničuje naravna olja peres, ki se zato posušijo in so dovzetna za lomljenje. Prav tako ni priporočljiva pretirana raba kemičnih sredstev. Vzglavnik je pralen na 40°C, z nizkim številom obratom. Lahko se uporablja detergent za perilo. Po pranju je potrebno temeljito in dolgotrajno sušenje.NA ZALOGI ponovno OKTOBRA.


 

                      

Blagovna znamkaOdeja Puhek
Velikostcca 80 x 60 cm
Polnilo1.500 gramov; madžarsko gesje perje in puh (80/20)
Tkanina (prevleka)100% bombaž
Barvabela
Teža1,65 kg
CertifikatOEKO-TEX - zaupanje v tekstil

vzglavnik xl

Cene veljajo od 1.3.2022 naprej. Vse cene vsebujejo DDV.

Lastnosti
Blagovna znamka Odeja Puhek
Velikost cca 80 x 60 cm
Polnilo 1.500 gramov madžarsko gesje perje in puh (80/20)
Tkanina (prevleka) 100% bombaž
Barva bela
Teža 1,65 kg
Certifikat OEKO-TEX - zaupanje v tekstil

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro