OTROŠKI MOTOR NA AKUMULATOR

Otroški motor na akumulator.

Otroška vozila so na zalogi. Na voljo pestra izbira otroških avtomobilov na akumulator.

Primerjaj izdelek (0)

Otroška Vespa Scooter

179.00€ Brez DDV: 179.00€

OTROŠKI MOTOR VESPA SCOOTER NA AKUMULATOR  Barva: belaMotor: 1 x 45WAkumulator: 12V7AhMere: 100cm x 28cm x 68cmTeža: 15 kgMaksimalna obremenitev: 30 kgMaksimalna hitrost do: 4 km/hZavore: Samodejno zaviranje ob sprostitvi pedala za pogon.Čas polnjenja: 8hMenjalnik: 2 hitrostiLuči: daSedeži: PlastikaGume: odlične EVA gumeStarost: 3+Garancija: 12 mesecev...

BMW OTROŠKI POLICIJSKI MOTOR 45W NA AKUMULATOR (bel)

249.00€ Brez DDV: 249.00€

OTROŠKI POLICIJSKI MOTOR BMW NA AKUMULATOR Z LICENCO BMW - ODLIČNA IZBIRAVeliko otrok se navdušuje nad delom policije. K temu sodi tudi policijski motor, ki bo domišljijsko igro vašega otroka izvrstno popestril. Kjer se bo vaš mali voznik pojavil, povsod bo vzpostavil red.Pomožna kolesa so vključena!Otroški motor na akumulator je certificiran s CE, ki garantira, da izpolnjuje vsa priporočila ..

BMW OTROŠKI POLICIJSKI MOTOR 45W NA AKUMULATOR (rdeč)

249.00€ Brez DDV: 249.00€

OTROŠKI POLICIJSKI MOTOR BMW NA AKUMULATOR (RDEČ) Z LICENCO BMW - ODLIČNA IZBIRAVeliko otrok se navdušuje nad delom policije. K temu sodi tudi policijski motor, ki bo domišljijsko igro vašega otroka izvrstno popestril. Kjer se bo vaš mali voznik pojavil, povsod bo vzpostavil red.Pomožna kolesa so vključena!Otroški motor na akumulator je certificiran s CE, ki garantira, da izpolnjuje vsa pripo..

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)