O nas

ODEJA PUHEK je specializirana trgovina za prodajo vzglavnikov in odej iz gosjega perja in puha, s svojo slovensko blagovno znamko Odeja Puhek in blagom evropskega porekla.

Vzglavniki in odeje so polnjeni z madžarskim puhom in perjem, ki velja za najbolj cenjenega na svetu in hkrati najbolj optimalnega za srednjeevropske klimatske razmere.

V prizadevanjih za kvaliteten spanec smo iskali naravne materiale, ki ustvarijo bolj zdravo okolje, hkrati pa zagotavljajo višje udobje.

Že skoraj pozabljeni naravni puh in perje so bili bolj dosegljivi premožnejšim. Z vztrajnostjo in idejo o večji dostopnosti naravnih materialov v spalnici smo na trgu uveljavili ugodnejše cene, da širši množici ljudi omogočimo ta mali luksuz.

Odeje iz gosjega perja in puha se po tisti človeški noti, ki jo omogoča dotik in stik s kožo nikakor ne morejo primerjati z odejami iz umetnih vlaken. Odraža jih tudi zračnost in lahkotnost. Peresa so zaradi svoje elastičnosti izredno obstojna in ob primerni skrbi opravljajo svojo nalogo zelo dolgo časa. Izdelki so tudi antialergeni, saj je mikroklima, ki se ustvari pod odejo, še posebej zdravju prijazna.

Puhast dotik  želimo omogočiti tudi vam, vašim družinam in prijateljem

Z vami od leta 2017.


Zaradi lastne uporabe in veliko otroškega veselja pri vožnji smo se odločili ponuditi tudi posebej izbran vozni park otroških avtomobilov in motorjev na akumulator.
.

Izdelki so na zalogi. V času izrednih razmer pošiljamo nemoteno.

             

Garancija najnižje cene

Garantiramo vam najnižjo ceno za vse izdelke na naši spletni strani in za vse nakupe, ki jih opravite prek spletne strani odeja-puhek.si. Ker smo prepričani, da je naša ponudba najkonkurenčnejša, vam garantiramo najnižjo ceno.

V kolikor najdete v katerikoli drugi slovenski trgovini identično ponudbo po nižji ceni, kot je objavljena pri nas, vam bomo izbrani izdelek prodali po isti ceni oz. vam vrnili denarno razliko.

Garancija na zadovoljstvo

Pri nas je skrb za kupca na prvemu mestu. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča postopek brezplačne zamenjave oziroma vračila izdelka.

Če z izdelkom niste 100% zadovoljni, bomo nemudoma izdelek zamenjali ali vam vrnili kupnino. Za to imate čas 14 dni od dneva nakupa. Brez dodatnih vprašanj.ODEJA PUHEK Danijela Kocmur s.p.

Vpis v poslovni register: 316-07-03970-2017/1

www.odeja-puhek.si

info@odeja-puhek.si

031 358 346 - Danijela

051 804 600


Banka:   UNICREDIT BANK

Tr:          SI56 2900 0005 3157 021

Swift:     BACXSI22