Odeja 100% gosji PUH 140x200

Odeja 100% gosji PUH 140x200

  • Razpoložljivost: Na zalogi
189.00€ Brez DDV: 189.00€
LUKSUZNA ODEJA IZ 100% GOSJEGA PUHA     +        PREŠITA ODEJA je narejena iz povsem naravnih materialov. Tkanina, ki obdaja prešito odejo je 100% bombaž, ki je koži najbolj prijazen, omogoča zračnost odeje in z visoko gostoto niti naredi odejo še posebej mehko. Odeja je polnjena s posebej izbranim gosjim puhom.   Možnost izbire ENOJ...

Razpoložljive možnosti

LUKSUZNA ODEJA IZ 100% GOSJEGA PUHA     +     

 

PREŠITA ODEJA je narejena iz povsem naravnih materialov. Tkanina, ki obdaja prešito odejo je 100% bombaž, ki je koži najbolj prijazen, omogoča zračnost odeje in z visoko gostoto niti naredi odejo še posebej mehko. Odeja je polnjena s posebej izbranim gosjim puhom.

 

Možnost izbire ENOJNE odeje, ki je lahkotna, tanjša in primerna tudi za poletni čas ali DVOJNE, celoletne odeje, ki z gumbom spoji dva kosa in ustvari tri toplotne možnosti odeje.

 

Vzdrževanje je enostavno, saj je odeje in vzglavnike potrebno predvsem redno zračiti z občasnim rahlim pretresanjem.  Pri tem se je potrebno izogibati vlagi, hkrati je priporočljivo izogibati se direktni sončni svetlobi, saj ta uničuje naravna olja peres, ki se zato posušijo in so dovzetna za lomljenje. Prav tako ni priporočljiva pretirana raba kemičnih sredstev. Odeja je pralna na 40°C, z nizkim številom obratom. Lahko se uporablja detergent za perilo. Po pranju je potrebno temeljito in dolgotrajno sušenje.Garancija najnižje cene

Garantiramo vam najnižjo ceno za vse izdelke na naši spletni strani in za vse nakupe, ki jih opravite prek spletne strani odeja-puhek.si. Ker smo prepričani, da je naša ponudba najkonkurenčnejša, vam garantiramo najnižjo ceno.

V kolikor najdete v katerikoli drugi slovenski trgovini identično ponudbo po nižji ceni, kot je objavljena pri nas, vam bomo izbrani izdelek prodali po isti ceni oz. vam vrnili denarno razliko.


Na zalogi  


                      

Blagovna znamkaOdeja Puhek
Velikost140 x 200 cm
Polnilo100% madžarski gosji puh
Tkanina (prevleka)100% bombaž
Pranje40
BarvaBela
Cene veljajo od 24.9.2020 do 30.11.2020 oz do razprodaje zalog. Vse cene vsebujejo DDV.
Lastnosti
Blagovna znamka Odeja Puhek
Velikost 140 x 200 cm
Polnilo 100% gosji puh
Tkanina (prevleka) 100% bombaž
Pranje 40
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro