VZGLAVNIKI


Primerjaj izdelek (0)

Luksuzni Vzglavnik Odeja Puhek 100% gosji puh

69.00€ 138.00€ Brez DDV: 69.00€

Luksuzni VZGLAVNIK je polnjen s posebej izbranim belim puhom odraslih gosi. Visoka moč polnila vzglavnik naredi mehak na dotik, zračen in izjemno udoben. Puh vpija vlago, zato je še posebej primeren za tiste, ki se ponoči potijo. Zadovoljil bo tudi tiste, ki jim veliko pomeni mehkoba in udobje. Tkanina, ki ga obdaja je 100% bombaž, ki je koži najbolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gos..

Vzglavnik iz gosjega puha in perja

30.00€ 70.00€ Brez DDV: 30.00€

VZGLAVNIK je polnjen s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. Idealno razmerje puha in perja ter visoka moč polnila vzglavnik naredijo mehak na dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago, perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja, je 100% bombaž, ki je koži najbolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostoto niti pr..

2x Vzglavnik iz gosjega puha in perja + DARILO: 2x prevleka za vzglavnik iz egipčanskega bombaža

59.00€ 118.00€ Brez DDV: 59.00€

Par VZGLAVNIKOV, ki sta polnjena s posebej izbranim belim puhom in perjem odraslih gosi. imata idealno razmerje puha in perja. Visoka moč polnila vzglavnik naredi mehak na dotik, zračen, hkrati pa ohranja svojo čvrstost celo noč. Puh vpija vlago, perje pa daje vzglavniku strukturo in zračnost. Tkanina, ki ga obdaja je 100% bombaž, ki je koži najbolj prijazen, omogoča zračnost in z visoko gostoto n..

Vzglavnik 100% egipčanski bombaž

10.00€ Brez DDV: 10.00€

 Tkanina: 100% egipčanski bombaž.  Polnilo: Umetna vlakna. Daje zelo dobro oporo vzglavju. Čvrst vzglavnik je delno prilagodljiv in prijeten na dotik. Primeren je za tiste, ki imajo radi višje vzglavje. Potrebujete nadomestnega oziroma novega? Naj vas prepriča tudi ugodna cena.   Pralen na 40°C. Velikost: 75 x 50 cm...

Anatomski vzglavnik s snemljivo bambusovo prevleko + DARILO: torba za vzglavnik

20.00€ Brez DDV: 20.00€

Anatomski vzglavnik je prilagodljiv in učinkuje pri sproščanju vratnih in ramenskih mišic. Je koristen ortopedski pripomoček. Ima snemljivo pralno prevleko iz bambusovih vlaken in nudi zaščito pred pršicami. Spominska pena nudi udobje in omogoča hrbtenici počivati v naravni legi. Pralen na 40°C. Velikost: 50 x 30 cm.+ DARILO: torba za vzglavnik...

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)